環球 icon-chevron-right 香港 icon-chevron-right 搞怪品牌 Monki 網店開設直送香港服務!
Monki
Monki

搞怪品牌 Monki 網店開設直送香港服務!

廣告

人氣品牌 Monki 開設國際送貨服務,網上商店貨品可以直送香港!自問搞怪好玩、靈魂自由奔放的你,絕對不會不知道 H&M 副線品牌 Monki。Monki 走年輕活潑路線,服飾風格多變,深受年輕人歡迎。早幾年,Monki 在香港一連開設多間分店,進駐旺角朗豪坊、尖沙咀信基商業中心地下、荃灣廣場、銅鑼灣皇室堡等地。可惜,到了2019年尖沙咀和銅鑼灣店相繼結業,令人擔心會不會步 Forever21 後塵,在香港全面撤出。

不過,大家可以放心,因為品牌最近增設更多送貨地點,送貨服務涵蓋多達全球68個地區,終於不只有歐洲國家才能買到 Monki 啦!新運送地點包括香港、日韓、澳門、台灣、星馬泰等亞洲國家,消費滿 USD$200 可享免費送貨服務,詳細名單可以瀏覽連結

 

Share the story
最新情報
    廣告