環球 icon-chevron-right 香港 icon-chevron-right 幸福 pancake 今日開張嘞!
最新情報 / 餐廳

幸福 pancake 今日開張嘞!

Pancake 準備好排隊未?繼早前人氣厚燒班戟甜品專門店雪之下登陸香港之後,又有日本過江龍 pancake 進駐銅鑼灣 ── 來自大阪的 A Happy Pancake 在日本已有24間分店,香港店位於利園廣場三期,是海外首間分店。這裏主打六款甜四款鹹的班戟口味,包括有招牌的幸福班戟 ($108)、熱朱古力班戟配自家製榖麥 ($118)、奶茶班戟配自家製榖麥 ($133)、新店限定有機抹茶小倉牛油班戟配黑糖漿 ($138) 和厚切煙肉炒蛋班戟 ($128) 等。每一客班戟製作需時約20分鐘,即叫即做,班戟獨有的空氣感入口輕柔而且蛋味出眾,更被譽為吃了會有「幸福感」,咁神奇?真係要即刻去試吓﹗

A Happy Pancake
地址:銅鑼灣新寧道1號利園三期2樓203-205號
電話:2338 4315

廣告
廣告

評語

0 comments